Culoare și sunet pentru 20 de copii vulnerabili din Arad

Status: Fundraising

Prin Filiala din Arad, Serviciul de Ajutor Maltez în România a inițiat un program vocațional pentru 20 de copii mai puțin norocoși din localitate. Încercăm să le oferim și lor experiențe pozitive precum au și ceilalți copii pentru care părinții pot să plătească pentru diverse activități extrașcolare. Să ai ce pune pe masă este esențial oricât de dur sună! Aducem bucuria muzicii, a desenului și a deprinderilor pozitive cu ajutorul tău, acolo unde părinții nu reușesc!

0% Complete
Suma:

0 RON

Galantomi:

0

Donatii:

0

Target:

9,300 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

20 de beneficiari copii cu vârste între 6-14 ani, înscriși la Școala Gimnazială ”Iosif Moldovan” beneficiază de program.

2 activități săptămânale, un atelier de muzică unde profesorul îi invață să cânte la un instrument muzical și/sau voce, iar un altul de pictură, unde copiii învață culorile, cum să folosească acuarelele, desenează pe fișă sau liber.

Cu fiecare ocazie, copiii învață cum să mențină curat spațiul de lucru, cum să se spele corect pe mâini, dinți etc. Aceștia sunt aduși cu un microbuz de la școală la locația proiectului, iar apoi retur spre casă. Tot în cadrul proiectului, copiii primesc și o gustare. Profesorul de muzică și profesoara de desen sunt voluntari.

Costurile de 155 de lei/copil/lună sunt efectiv cheltuielile de transport, gustarea copiilor și materialele didactice.