Pe TROTINETA in Unirii Cluj pentru Gradinita Malteza

Anul 2018 marcheaza 25 de ani de existenta a Gradinitei Speciale Malteze. In acest an, calendarul evenimentelor cu si pentru copiii gradinitei este extrem de incarcat dar si cu multe provocari financiare. Puteti descoperi multe aspecte pe pagina de fb a gradinitei:

https://www.facebook.com/gradinita.malteza/

Este extrem de important sa primim  sprijinul comunitatii, pentru ca toate aceste evenimente, frumoase si cu sens, sa fie cat mai reusite pentru participanti, si in mod special pentru copilasii gradinitei.

Aici, la Cluj,  avem o comunitate tot mai mare de trotinetisti, mici si mari, activi mai ales in zona centrala.

Va invitam pe toti cei care doresc sa ni se alature pe Bd Eroilor via Unirii, in fiecare joi, cu/fara trotineta, cu/fara roti, oricum numai sa fie alaturi de noi cu sufletul si sa ne sustina fiecare asa cum simte si poate.  Si in aceasta joi vom da din picior pe trotineta pentru Gradinita Malteza, pentru ca in toamna copiii gradinitei sa se poata intoarce in casuta  care le schimba destinul, sa isi poata relua terapiile atat de necesare si intreg procesul educational, logopedic de kinetoterapie, terapie asistata de animala etc.

 Facem apel si pe aceasta cale, la  generoasa comunitate a Clujului, sa ne ajute cu donatii, fiecare dupa cum poate. Fara sustinerea comunitatii Gradinita nu ar purtea exista.

Multumim pentru suport, oameni frumosi ai Clujului!

Va asteptam pe trotinete, cu bateriile pline de voiosie si energie!

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

15

Suma:

1,000 RON

Pagini fundraising

Joia merg pe trotineta pentru Gradinita Malteza

Ador sa ma misc prin oras cu trotineta impreuna cu copiii mei si, bineinteles, ii ador si pe copiii speciali ai Gradinitei Malteze. Pe ei, cei de azi

1,000 RON Target
1,000 RON Suma
15 Donatii
100% Complete