Alerg azi pentru pâinea de mâine a vârstnicilor

 

Richard Mihalache Serviciul de ajutor Maltez

35.4% Complete
885 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Azi se incheie perioada propusa pentru actiunea caritabila in care multi dintre prietenii mei mi-ati fost alaturi in diverse forme. Va multumesc din suflet pentru toata sustinerea.

Impreuna cu voi am alergat 262 km si va multumesc ca ati donat 885 lei.

Recunostina, respect si spor in toate!!!

Richard

 

 

 

"Nu risipi pâinea. Au şi alţii nevoie..."

Salut,

Sunt Richard Mihalache si ma bucur saptamanal sa ma mentin in forma fizica buna.

Asa cum unii deja stiti, mie nu imi place sa alerg. Si totusi, alerg saptamanal, de cateva ori. Cred ca aflarea unui echilibru intre trup si spirit este esentiala. De aceea, am ales sa dau alergarilor pe care le fac, o valenta caritabila.

Cum nimic nu e intamplator in viata, intr-o zi am aflat ca niste semeni de-ai nostri au zilnic nevoie de ajutor, iar un program ofera celor ca ei acest ajutor de 22 de ani.

Cand am aflat povestea Programului Masa pe Roti, destinat varstnicilor imobilizati la pat, decizia mea a fost  sa ma implic si eu cum pot. De aceea, farmaciile noastre, dincolo de a folosi doar un slogan -  "Napofarm - farmacii cu suflet",  au devenit de 5 luni sponsor al Programului.  Am simtit totusi ca nu e suficient, ca vreau sa ma implic personal si atunci le-am propus celor de la  Serviciul Maltez sa devin fundraiser - voluntar pentru ei.

De azi voi incepe sa alerg si pentru batranii care stau singuri si bolnavi in casele lor!  Ei nu pot sa alerge, dar trebuie sa manance! Zilnic! Deci, si eu voi alerga cat de mult pot pentru ei. 

Voi incerca sa alerg in total 250 de km in perioada 17 august - 17 septembrie, incluzand antrenamentele si participarea la Maratonul Via-Maria-Theresia.

Voi alerga pentru varstnicii imobilizati la pat ai Clujului, care nu isi permit  singuri o hrana decenta… decat si prin sustinerea financiara a noastra, a comunitatii, prin intermediul programului derulat de 22 de ani de Serviciul de Ajutor Maltez in Romania.

Cu un simplu click puteti fi parte a povestii lor, parte a hranei lor zilnice.

Vă mulțumesc pentru donațiile facute Programului Masa pe Roti și pentru încurajări, oameni buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

De aproape 30 de ani, prin intermediul a 17 filiale şi sucursale în ţară, derulăm programe în beneficiul celor aflaţi în nevoie – vârstnici, bolnavi, persoane cu dizabilităti şi alte grupuri vulnerabile. 

SUSÅ¢IN PROIECTUL

Masa pe roti

Programul constă în a sprijini vârstnici care sunt imobilizaţi la domiciliu, nu au aparţinători si au o pensie mică. Beneficiarii noștri au astfel, prin programul maltez, o masă caldă asigurată zilnic, direct în casele lor. 

Via Maria Theresia este un drum istoric aflat în munÈ›ii Călimani, construit în urmă cu sute de ani, cu scopul de a susÈ›ine trupele militare grănicereÈ™ti ale imperiului Austro-Ungar cu armament È™i hrană. ÃŽn prezent, drumul Mariei Theresia se suprapune parÈ›ial unui traseu turistic destul de puÈ›in semnalizat, prin urmare foarte rar parcurs de turiÈ™ti. PuÈ›inii drumeÈ›i care se încumetÄ

 

9 Donații

16 Sep 2018
Felicitări Richard! La cât mai mulÈ›i km alergaÈ›i!
30 Aug 2018

Anonymous

100 RON
27 Aug 2018
27 Aug 2018
20 Aug 2018
150 RON
Inspira gestul tau frumos, draga Richard!
19 Aug 2018

Anonymous

150 RON
Felicitări Richard! Felicitări Farmaciile Napofarm!
19 Aug 2018

Jazzy J

75 RON
17 Aug 2018

Anonymous

30 RON
17 Aug 2018
Richard Mihalache : Serviciul de ajutor Maltez
Alerg azi pentru pâinea de mâine a vârstnicilor